Någon gång under sommarlovet så hade vi en super slampkväll men minna super pullor Lollo, Sofia och Emelie :D
 
Vi började med att träffas vid Ica för att köpa lite gott till kvällen :) Vi hade de3t jätte FAB som vanligt och vi slampade runt på Ica och köpte  dricka, 4st gurkor, gräddfil till dipp, vitlöksdipp och vitlöksdipp ;) vi köpte vitlök och grillchipps  och vikingchips, anar ni något tema? Ja rett lök ;D hahah!
 
När vi kom hem till mig, där vi skulle hålla till under kvällen, så började vi med att skära gurkorna och hälla upp chipps och liknade saker. Vi hade också på oss våra Lisebergs kaninöron på oss under stora delar av kvällen ;D
 
Vi kollade på film på vår bio hemma, Monica Z kolade vi på och den var lika bra som förut ;)
 
När filmen var slut så satt vi kvar i soffan vid bioskärmen och bara flummade och pratade som bara vi kan göra ;*
Men sen så var det lite för varmt där nere tyckte vi så vi tog vårt pick och pack och gick ut, och med "pick och pack" menar jag godiset och några filtar, ;)
 
 
När vi satt ute så fortsatte vi flumma och prata lite intima saker som bara vi 4 kan göra med varandra. Anton är också en sådan person som vi kan göra sånt med men han var nt med den här gången. Vi flummade, fabade och slynade oss grymt mkt :D Lollo åkte hem vid runt 24:00 och 00:30, men Sofia och Emelie stannade kvar till runt 02:00 tiden. När Lollo gick typ direkt efteråt så om Calle och ca 6st personer till blandanat Malva, Max och Maja förbi mitt hus och vi ropade lite granna och det slutade med att alla dom kom upp på min altan :o Hely utan förvarning! Men det var helt okej och roligt faktiskt. Men dom stannade nt en sån lång stund, :( Dom trodde att vi hade öl fast vi hade nt det ;)
 
Men när dom stack så var fortfarande Sofia och Emelie kvar och vi flummade vidare och pratade till klockan 02:00 sen gick dom hem :)
 
En helt super fabig kväll som var så rolig och lyckad med minna pullor :3