I lördags så skrev Moa till mig runt 12:00 och frågade om vi kunde träffas? Vid 15:00 så gick jag hem till Moa. Vi börjad med att bara sitta i hennes rum och bara prata, som vi brukar göra. Sen efter ett tag bakade vi. Det tog väldigt långtid faktiskt. Vi bakade honungsglaserad lemon curd sockerkaka med apelsin curd uppepå toppade med kokos flingor/ chips. Den vart lyckad och helt okej. Den var god om man tog en liten bit, och vi åt bara en bit var. Den ser extremt flottig ut och nt så god men det smakade bra.

 
Efter bakningen och med allt som kommer till med det så åt vi pizza, kebabpizza.
 

Lite pratade till och sen kollade vi på filmen ”This is the end” och den var nt bra ska jag säga er. Den var helt overklig, skådespelarna spelade sig själva när dom är på en fest. Helt plötsligt blir jorden anfallen av monster, och nästan alla dör, och massa skit. Det är typ 5 killar som överlever från festen. Karaktärerna är extremt snuskig, och sexfixerade. I en scen blir en utav kilarna våldtagen av ett monster, och man får se mostrets erektionen. :o Grymt konstig. En av killaran hade en sexslav också :/ Sen när dom har gjort något snällt blir dom uppsugna från gjorde till himmelen av gud. Det var stora skådespelare med i filmen, det var bara stora skådespelare med. Jag vet nt vad alla heter med jag vet att Emma Watson och Rihanna var med. Sexslaven var typ Zac Efron.  

Vid 24:00 gick jag hem.

Dagen efter sen så åkte jag och Moa in en kort stund till Örebro får att pierca henne. Hon piercade naken, kommer inte ihåg vad den heter. Det tog runt 2 timmar totalt, med alla resor också.  

Här är resultatet.