Hejsan :D
 
Det här händer för typ 3 veckor sedan, mer exakt Lördagen och Söndagen den 5-6 April :*
 
Då var det så att jag hade lite tråkigt hemma så jag snapade Elin U och frågade om jag fick komma hem till henne , och det fick jag, såklart, :D Och där var även Anton, Emelie. E och Cassandra. (Fast Emelie åkte hem efter typ 1h och 30 min) Och alla vi Jag, Anton, Elin och Cassandra var sugna på fest så vi gjorde en egen liten hemma hos Elin (eftersom att hennes mamma ändå nt skulle vara hem på kvällen) 
 
Vi alla var jö innan "fetsen" började men jag gick hem typ 2 timmar innan vi skulle parta till det ;) För att äta, sova lite och fixa till mig (såg ut som ett troll innan HEHEHE ;) Och när jag kommer tillbaks så är super FABiga Felicia där också :D AAA! ;) Klockan var då runt 19:30.
 
Jag och Felicia cyklad hem till henne en stund också innan vi började, och så gick vi in en kortis på Ica ;)
 
Vi alla hade det jätte roligt hemma hos Elin. Vi drack lite gott, spelade ett as roligt spel med egna frågor och handlingar ;) HAHAHAH (Typ bara roligt om man var med då och vet vad jag pratat om ;)
Men gjort också andra roliga saker som jag kke nt ska gå in på i detalj ;) Och såklart så pratade vi och skrattade medans vi spelade musik ;) Men helt plötsligt så vid 23:00 tiden så kommer hennes mamma hem :O Och vi måste avbryta allting :(  Och vi går ut istället ;)
 
 
Och när vi är ute så kommer Anton på den genialiska iden att ringa Jonna :D AAAAAA ännu mer fabighet :D :* Så han ringer henne och vi får komma dit :* Vi eller jag iaf FABar till det totalt när vi kom dit :D Efter typ 20min så kommer en till Jonna ditt (finns en liten berättelse med henne och mig också ;) Och då blir det så fab så man nt kan tänka lixom! Jag har det as roligt går knappt att beskriva, har nt haft så kull på långe! :D Då skulle det ha varit Nyår :D :* (Kom på att jag nt har bloggat om nyår än ;) hahah lite sent kke?

Allting var helt kul tills Cassandra spyr ner sig! Och allting blir väldigt mkt överreagerat och tråkigt. Men typ 20min eftre hon hade spytt så gick Cassandra, Anton och Elin hem till Elin för att sova.(Felicia gick hem redan runt 24:30) 
 
 Jag stannade kvar en stund till, med både Jonnorna och pratade och fabade vidare innan jag och Jonna nr:2 tar sällskap hem vid 02:30 :*
 
Min favorit del av kvällen var när vi var hemma hos Jonna och allting var lixom FAB Delux :3 I love it, så himla roligt var det, kan knappt beskriva allting i ord ;3
 
Hehehehe HejDå :D :* Den kvällen var top notch!