Hej på er igen :3
 
Det har var typ 2v sedan. Tisdag 20 Augusti började jag på skolan igen. Vi 9:or och 8:or började våra nya årskurser i Örebro med att gå på Openart. Det var en helt okej start på skolan igen, och faktiskt lite kul också för att det var nt så här och det fans typ inga regler :D
 
Nu ska jag ta er bit för bit igenom den dagen :)
 
Som vanligt skulle vi samla oss i klassrumet och få scheman och lite information om det nya läsåret.
Efter det så gick vi allesammans till skolan buss station och åkte mot Örebro.
På bussen flummade jag och Lollo oss, och planerade en kommande show med vår lärare Anette på bussen.
 
När vi kom fram till Örebro så gick vi ungefär från Strömpis bryggan till statsparken där vi åt lunch. Kyckling sallad, med sås, bröd och mjölk. Fast mjölken luktade skumt.
 
Efter maten så gick vi tillsammans klassvis och kollade på olika Openart värk. Vi kollade på ungefär 15st som låg i centrum av stan utav 90st totalt. Men det var inte ett dugg strikt eller så. Jag kollade mkt i början av turen med min kompisar eftersom att jag nt hade sätt dom värken och dom var lite roliga, läskiga och snygga och så, dom läg på lite roliga plattser och så som t.ex. på slottests innegård och i slottets vallgrav och så. Sen så sprang jag, Moa och Lukas runt lite på slottsgården också.
 
Men sen efter ett tag vart det lite roligt längre. Det vart långtråkigt, det var nt lika kul, jag hade redan sett dom värken jö mer upp på stan vi kom. Så jag, Emelie. H och Sofia ´gick och kollade om det gick på någon bra BIO, köpte cola på pressbyrån o så. Lärarna v art nt ett dugg arga eller så. Men sen så kolade vi lite mer med klassen på konstvärken och så såg vi TV 4 Örebro också. 
 
Men för alla som vet hur Örebro ser ut nu blir det lättare ni andra får hänga med iaf.
 Vid Ur & Penn så står det några barn utan ansikten där frågade jag och Lollo olm vi fick gå tillbaks till Espresso house och köpa Frapinos. Och det fick vi :D Och Sofia en utav våralärare sa jag det får ni. Stressa bara nt och vi börjar gå fram mot  Vågen gallerian och kolla på mer. Och det betyder jö att det nt var så viktigt för då hade vi jö aldrig fått gott och köpt kaffe och dom hade nt gått fram och kollat på er utan oss :D
 
 
Jag köpte en vanilj Frapino, dom andra köpte flest choklad.
 
 
Men iaf tillbaks till Cafét. Det var nt bara jag & Lollo som gick till Espresso house sen utan även Emelie.H, Sofia, Moa, Lukas och Erica följde med också. Vet ej varför den sist nämnde följde med? Men det spelade inge större roll.
 
Men efter vida hade beställt och fått dom, och gott på toa så hade det typ gåt 20 min och dom var redan klara på Vågen och allt annat med så vi fick ledigt till klockan 2 då vi skulle åka hem allesammans.
 
Så då gick vi och shoppade :D Jag handlade en ansiktsmask från The Body Shop och en sak från Make Up Store.
  

Maske Face, Tea Tree. The Body Shop. 150kr
 

Microshadow- White. Make Up Store 140kr
 

Det här handlade jag under vår lediga tid.
 
Men sen så orkade/ ville ingen längre gå i affärer så vi sate oss och pratade. Jag, ´Lollo, Moa, Emelie.H, Sofia, Lukas, Erica. Och sen efter ett tag kom Anton.
 
Sen efter ett tag så gick alla utom jag, lollo och Erica till konsert huset för att åka hem igen. Dom som jag nämnde stannade kvar. Som var totalt onödigt och rent av riktigt skit tråkigt. Och vet nt för 5 öre varför den sist nämnde stannade kvar med Mig och Lollo!?'
 
Men iaf när dom andra gick så kom Tom, Fanny och Moa och satte sig med oss och pratade sen kom Tove som hade "shoppat." Men sen så kom också Felicia och Evelin  och pratade med oss. Sen så efter att bra tag så gick allesammans till busen eller till affärerna. Vi satte och pratade på Vågen.  Som sagt så stande jag kvar som var ett botten napp. Men som tur var var det bara i 2 timmare, fast det kändes som 6. :(
 
Men nu glömmer vi det tråkiga som hände och bara kommer ihåg och tänker på det roliga som hände :D
Så ha det bra nu och tänk på det roliga som jag skrev :D
 
Hej då och ha det bra :3